Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına hatıra ormanı kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - 15 Temmuz Demokrasi Bayramının 1. Yıldönümünde, Düzce Valiliği önderliğinde, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Koordinasyonu ile Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Düzce D-100 Karayolu üzerinde Bolu dağı mevkiinde 2 dekar alana 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı kuruldu.

        15 Temmuz 2016 da şehit düşen 249 kahraman adına oluşturulan hatıra ormanına, her şehidimizi temsil etmesi için 249 adet batı ladini ve mavi ladin fidanı dikildi.

        Törene Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Yığılca Kaymakamı M. Furkan Sancaktutar, Düzce Orman İşletme Müdürü Selçuk Yıldız, Akçakoca Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci ve davetliler katıldı.

        Davetliler ve katılımcılar tarafından 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanında Fidan Dikimi yapılmasının ardından tören sona erdi.

        (AY)

        18.07.2017 12:50:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler