Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölmarmara'nın ana kanalizasyon hattı temizlendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçe merkezinde yaz aylarında vatandaşların koku ve sinek sıkıntısı yaşamamaları adına ana kanalizasyon hattı temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Gölmarmara ilçe merkezinde vatandaşların kanalizasyon hatlarından kaynaklı problem yaşamamaları adına ana kanalizasyon temizliğini gerçekleştirdi. MASKİ ekiplerince yürütülen çalışmalar sayesinde, özellikle yaz aylarında olası kötü koku ve sinek oluşumu riskini ortadan kaldırarak vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı. Gölmarmara ilçesinin merkez mahallesi olan Atatürk Mahallesi'nde, MASKİ Genel Müdürlüğü'nce yürütülen ana kanalizasyon hattı temizlik çalışmasından dolayı memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Ahmet Ergün, "Kanalizasyon hattımız dolduğu zaman kötü koku ve sinek oluyordu. MASKİ Genel Müdürlüğü mahallemizde bulunan ana kanalizasyon hattında temizlik çalışması yaparak bu sorunumuzu ortadan kaldırdı. Büyükşehir Belediyemiz de devamlı ilaçlama yapıyor. Bu çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        (ÖND-Y)

        18.07.2017 14:27:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler