Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yapıcı: "Şehit ailelerinin talepleri bizim için emirdir"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, şehit ailelerinin taleplerinin kendileri için emir olduğunu söyledi.

        Ordu'nun Fatsa ilçesinde, ilçe protokolü Afganistan'da helikopter kazasında şehit düşen Binbaşı Şükür Bağdatlı'nın Bolaman Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli programlar kapsamında etkinlikler devam ederken Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile birlikte ilçe protokolü şehit aileleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Mehmet Yapıcı, şehidin babası Şükrü Bağdatlı ve ailesi ile sohbet etti.

        Ailenin isteklerinin olup olmadığını soran Kaymakam Yapıcı, "Şehit ailelerimize kapımız da gönlümüzde her zaman açık. Onların talepleri bizim için emirdir" dedi.

        Kaymakam Mehmet Yapıcı'ya, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve daire amirleri eşlik etti.

        (AA-SLH-Y)

        18.07.2017 14:27:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler