Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Üniversitesinde sesli kitap projesi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Görme engelli öğrencilerin akademik hayatlarını desteklemek amacıyla Dicle Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde gönüllü öğrenciler tarafından ders kitapları sesli kitap haline getirildi.

        Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Reyhan Gül Güven, "Sesli Kitap Projesi, görme engelli öğrencilerimizin basılı kaynaklara sınırsızca erişimini sağlamayı amaçlamakta ve öğrencilerimizin öğrenim hayatlarını kolaylaştırıp derslerinde daha başarılı olmalarını sağlamaktadır. Merkez olarak engelli bireylerin önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Onların da diğer öğrencilerimiz gibi derslerini en iyi şekilde öğrenmelerini istiyoruz. CD haline getirdiğimiz sesli kitapları tüm engelli öğrencilerimize ulaştırmayı hedefliyoruz ve projeye ileri zamanlarda farklı kitaplarla devam edeceğiz. Sesli Kitap Projemize emek veren gönüllü öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        18.07.2017 15:06:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler