Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden eğitime destek

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye girmek isteyen gençleri, açacağı ücretsiz kurs sayesinde YGS ve LYS'ye hazırlayarak, gelecekte iyi birer bölüm okumalarının önüne açacak.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu ile Mersin genelinde eğitim gören öğrenciler bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek. Üniversiteye hazırlık kursu olarak açılacak olan merkez, hem Mersin merkezde hem de Tarsus'ta olmak üzere 2 şubeden oluşacak.

        Üniversite okumak isteyen öğrencilere her türlü eğitim ve öğretim desteğini sunmayı amaçlayan ve öğrencilerin her şartta yanlarında olmayı hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye devam ediyor.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu kapılarını öğrencilere açacak.

        Tecrübeli öğretmen kadrosu ve alanında uzman eğitmenler ile eğitim verilecek olan kursta, tüm kaynaklar, yani test kitapları, soru bankaları, yaprak test ve deneme sınavları da ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

        Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı Yaşat İşhanı 2. katında ve Tarsus ilçesi Bağlar Mahallesi Mavi Bulvar No: 76 adresinde bulunan 2 kurs binasında, 12. sınıf ve mezun öğrencilere hizmet verilecek. 24 Temmuz tarihinde başlayacak ve 25 Ağustos tarihinde son bulacak olan başvurular, verilen açık adreslerden alınabilecek. Üniversite hayalleri kuran öğrenciler, başvuru için gerekli evrakları düzenleyerek, bulundukları bölgedeki eğitim merkezlerine dosyalarını teslim edebilecek.

        (HSK-Y)

        18.07.2017 15:18:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler