Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karayolları Bölge Müdürlüğü şehir içi yol ve kaldırımları yapıyor

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü şehir içi yol ve kaldırım çalışmalarına başladı. Bakan Ahmet Arslan Karslıları verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor.

        Referandum öncesinde meydanlarda Karslılara şehir merkezinin yol ve kaldırımlarını yapacakları sözünü veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'ne verdiği talimatla Faikbey Caddesi'nde kaldırımların yapımını başlattı. Bakan Arslan'ın şehir merkezinde yol ve kaldırımları yaptırması vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı.

        Faikbey Caddesi'nde bulunan eski kaldırımlar tamamen sökülerek yerine yeni kaldırım yapılması vatandaşları sevindirdi. Kaldırımlarının yenilmesini gören vatandaşlar Arslan'a teşekkür etti.

        Yol ve kaldırımların bir şehrin gelişmişliğini ifade eden vatandaşlar, "uzun zamandan beri kaldırım ve yollarımız bozuktu. Bozuk olan yol ve kaldırımlarımız karayolları tarafından yapılıyor. Allah bakanımızdan razı olsun. Bundan sonra çoluk çocuğumuz temiz yol ve kaldırımları kullanacak" dediler.

        Öte yandan Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nce Kars, Ardahan ve Iğdır'da da sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın bölge bakanı olmasının ayrıcalığı yaşanıyor. Kars merkez dahil olmak üzere bir çok bölgede karayolları ekiplerince çalışma yürütülüyor.

        (IÇ-Y)

        18.07.2017 15:30:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler