Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali erin, tebrikleri kabul etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'da göreve başladığı 4 Temmuz 2017 tarihinden bu yana kamu kuruluşları, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ziyaret ederek, görevinde başarı diledi.

        Şanlıurfa'da faaliyet gösteren sendika,sivil toplum kuruluşları ve dernekler Vali Erin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Tebrik ziyaretlerini makamında kabul eden Vali Erin, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kendisini ziyaret eden tüm heyetlerle uzun uzun sohbet ederek, sorunlarını ve önerilerini dinleyen Vali Erin, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni ve büyük Türkiye'nin oluşumunda sivil toplum kuruluşlarının önemli katkısı olacağına işaret eden Vali Erin, "Zor bir coğrafyadayız, bu zor coğrafyada mücadele etme, bu ortamda doğru politika üretilmesi için çabalama anlamında sorumluyuz. Bu anlamda sorumluluk üstlenenlerin hiç bıkmadan, yılmadan, Cenab-ı Allah'a karşı da bir sorumluluk olduğunu da hissederek hareket etmesi gerekiyor. Şehrimizin, ülkemizin, insanımızın her anlamda kalkınması için faaliyet gösteren tüm oluşumlarla bu çizgi devam ettiği sürece her meselede ve her konuda sizinle birlikte olacağız. Kapımız da gönlümüz de her zaman sizlere açıktır" dedi.

        Jandarma Komutanı Timuroğlu'nun ziyareti

        İl Jandarma Komutanı Albay M. Kemal Timuroğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mevlüt Dirim, Karaköprü İlçe Jandarma Komutanı Ferhat Demirelli ve Jandarma Başçavuş Şakir Kavlak, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi

        Jandarma komutanlarını makamında kabul eden Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, askeri yetkililere teşekkür etti.

        (AK-SD-Y)

        18.07.2017 16:09:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler