Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye' de kurs öğrencilerine tatlı ikramı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, camilerde başlatılan Yaz Kuran Kursları devam ederken,hayırseverlerde öğrencileri ikram yarışına girdi. Her sabah, kahvaltı verilen öğrenciler, dünde tatlı ikramı ile sevindi.

        İlçenin merkezindeki Kocacamideki kursu katılan 75 öğrenci her sabah cami önünde kahvaltı yaparken, dün de tatlı yedi. Kursa gelen öğrencilere ikramlarda bulunulduğunu anlatan İmam Ramazan Aşık, ikramların öğrencilere teşvik olduğunu söyledi. Hafta içi 9-12 saatleri arasında kurs yaptıklarını anlatan İmam Aşık, "Bir bölüm öğrencimiz bilgilerini pekiştirmek için öğleden sonra da geliyorlar. Bu gün de bu 13 öğrencimize tatlı ikramı yaptık. Hayır sever vatandaşlarımızda öğrencilere ikram için adeta yarışıyorlar. İkramlar öğrencilerimize teşvik oluyor" dedi. Tatlı yiyen öğrenciler de İmam ramazan Aşık'a teşekkür etti.

        (FT)

        18.07.2017 16:21:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler