Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cankul, YSK Başkanı Güven'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Erdal Küçük

        BALIKESİR (İHA) - Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'da YSK Başkanı Sadi Güven'i ziyaret etti.

        Kepsut Belediye Başkanı Cankul, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'i makamında ziyaret etti. Kepsut İlçesine yapılacak olan yatırımlar için Ankara'da bulunan Cankul, YSK Başkanı Güven'e, Kepsut'ta yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Cankul, "Modern görünümüne kavuşturmak için yaptığımız ziyaretlerde çok verimli sonuçlar aldığımız görüşmeler yaptık. Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimiz Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı'nın da desteği ile Kepsut ilçemizde kazandırmak istediğimiz projeleri tek tek hayata geçiriyoruz'' şeklinde bilgi verdi.

        Kepsut Belediye Başkanı Cankul Ankara ziyaretleri kapsamında DSİ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. DSİ Genel Müdür Vekili Murat Acu'yu ziyareti sırasında Balıkesir Ak Parti Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı'da Başkan Cankul'a eşlik ettiler. Başkan Cankul'a DSİ Genel Müdür vekili Acu, Kepsut'a yapılacak olan Baraj ile ilgili tüm planlamanın hazır olduğunu ve artık en kısa sürede ihalesinin tamamlanacağı müjdesini verdi.

        (HT

        18.07.2017 16:49:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler