Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kent Müzesi şehit aileleri ve gazileri ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi, Türkiye Harp Malulü Şehit Gazi Dul ve Yetimler Derneği Turgutlu Şubesi'ni ağırladı.

        Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Harp Malulü Şehit Gazi Dul ve Yetimler Derneği Turgutlu Şubesi Üyeleri Şehit ve Gazi ailelerine Kent Müzesi'ni tanıttı. Müze sorumlusu Mehmet Gökyayla tarafından ailelere müze hakkında bilgi verildi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Şehit ve Gazi Ailelerimiz bizlerin başımızın tacı. Bizler de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda açılışını gerçekleştirdiğimiz Kent Müzesi'ni kendilerine gezdirme imkanı bulduk. Özel hemşerilerimizle özel bir zaman dilimi geçirdik" dedi. Türkiye Harp Malulü Şehit Gazi Dul ve Yetimler Derneği Turgutlu Şube Temsilcisi Gazi Üstteğmen Turgut Gürkaş da Kent Müzesi'nde kendilerini ağırlayarak, tarihi yolculukta kendilerine eşlik eden Başkan Şirin'e teşekkür ederek, "Turgutlu'muzun eşsiz tarihini gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan, Turgutlu'muzun tanıtımına katkı sağlayan Turgutlu Kent Müzesi'nin kurulmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Turgay Şirin olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz" dedi.

        (AY-Y)

        18.07.2017 16:57:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler