Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenipazar'da yangın bir evi kül etti

        - Yangın itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Yenipazar ilçesinde bir evi kül eden yangın itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.

        Edinilen bilgiye göre; saat 12.00 sıralarında Yenipazar ilçesi Doğu Mahallesi Ayhan Sayar Caddesi Kale Sokakta bulunan bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden çıkan dumanları gören komşular, itfaiye ve emniyet güçlerine ihbarda bulundu. Emniyet ekiplerince çevre güvenliği alınırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Nazilli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı görev yapan arazöz de söndürme çalışmalarına destek verdi.

        Evde ailenin olduğu sırada çıktığı iddia edilen yangında, ambulans ile emniyet merkezine getirilen ev sahibi A.G. ve eşi karakolda ifade verdi. Yandaki evlere sıçramadan söndürülen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        (MB-Y)

        18.07.2017 17:30:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler