Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İş arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

        (Fotoğraflı)

        Vural Efecik

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde aynı iş yerinde çalışan 2 kişi arasında çıkan kavgada 26 yaşındaki Kadir Tokur kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

        Olay, bu gece saat 03.00 sıralarında ilçeye 18 kilometre uzaklıktaki Çamlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı restoranda çalışan Kadir Tokur ile R.Ç.(18) gece alkol aldıktan sonra henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada R.Ç. arkadaşı Kadir Tokur'u kalbinden bıçakladı. Tokur olay yerinde hayatını kaybetti. Genç yaşta katil olan R.Ç. jandarma tarafından gözaltına alındı. Kadir Tokur'un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        (VE-İK)

        18.07.2017 20:48:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler