Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağmur sonrası Beyoğlu'nda temizlik operasyonu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İstanbul genelinde etkili olan yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sabahın erken saatlerinden itibaren teyakkuza geçen Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 444 0 160 numaralı iletişim hattına gelen 215 ihbarı değerlendirerek, vatandaşların imdadına yetişti.

        İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede yaşayan vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için hummalı bir çalışma başlattı. Sabahın erken saatlerinde işe koyulan ekipler, ana arterler başta olmak üzere 45 mahalle ve ara sokaklarda temizlik ve onarım çalışmaları yaptı. Gün boyu aralıksız devam eden çalışmalarda; Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çamurlu su birikintisi olan yolları temizleyip tıkanan kanalları açarken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bozulan yolların onarımı için seferber oldu.

        Vatandaşların imdadına belediye ekipleri yetişti

        Belediye ekipleri şikayet hattına gelen 215 ihbarı da değerlendirerek vatandaşların yardımına koştu. Evlerini ve dükkanlarını su basan vatandaşlara da yardım elini uzatan ekipler, yaptığı çalışmalarla vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

        444 0 160 iletişim hattı 7/24 hizmet veriyor

        Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, gece boyu aralıklarla devam edecek yağış ve fırtınaya karşı ekiplerin 7/24 görev başında olacağını belirterek, vatandaşların herhangi bir olumsuzluğa karşı, 444 0 160 numaralı telefonu arayarak yardım talebinde bulunabileceklerini söyledi.

        Belediye ekipleri gece boyu çalışmalarına devam edecek.

        (HB-SO-Y)

        19.07.2017 09:14:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler