Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de ekipler zoru başarıyor

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi ekipleri, vatandaşların taleplerini tek tek değerlendirirken zor denilen işleri kolaya çevirmeyi de başarıyor.

        Körfez Belediyesi, ilçenin dört bir yanına hizmet götürmeyi sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise tüm zor şartlara rağmen hayatı kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçiriyor. Kışladüzü Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran, vatandaşların talepleri üzerinde dar alandaki bölgeye merdiven yapımı noktasında çalışma başlatılmasını istemişti. Ekipler hafta başı itibariyle bölgede çakışma başlattı.

        Yıkım işlemi için dar sokakta dozerler çalışma başlatırken, vatandaşlar işlemin bu kadar zor şartlara rağmen bu kadar kısa sürede başlatılması sonrası Başkan İsmail Baran'a teşekkür etti. Çalışmaları aksatan durumlara ise anında müdahale edildi. Teknik Hizmetler görevlileri, kırılan ya da kopan demir aksanlar için çalışma noktasına geldi ve kaynak yaparak çalışmanın devam ettirilmesini sağladı.

        (MG-AY-Y)

        19.07.2017 11:45:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler