Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Herkes çizmeyle, Kaymakam kösele ayakkabı ile

        (Fotoğraflı)

        Uğur Arslan

        TEKİRDAĞ (İHA) - Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ilçede etkili olan yağmur yağışı sonrası incelemelerde bulundu. Kendisine eşlik edenler yağmur geçirmez çizmeler giyerken, Kaymakam Yüzer'in kösele ayakkabı ile çamurun içine girerek çalışmaları denetlemesi dikkat çekti.

        Yaklaşık 7 ay önce Sinop Vali Yardımcılığı görevinden Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Yüzer, farkındalık oluşturmayı sürdürüyor. Her zaman halkla iç içe olan ve düzenli olarak vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Yüzer, ilçede etkili olan sağanak yağmur yağışından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Kendisine eşlik edenler çizme ve uzun yağmurluk ile çalışmalara katılırken, Yüzer ise vakit kaybı yaşamamak için kösele ayakkabı ve üzerindeki mont ile sahaya çıktı ve yağmurdan dolayı zarar gören bölgeleri inceledi. Kaymakam Yüzer'in bu görüntüsü ise büyük takdir topladı.

        (UA-MEF-Y)

        19.07.2017 12:24:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler