Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da belediye kurslarının 682 kursiyer yararlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman Belediyesine bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, okulların yaz tatiline girmesinin ardından öğrencilere yönelik faaliyetlerini arttırdı.

        Öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, topluma faydalı bireyler yetiştirmek amacıyla 10 değişik kurs açan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğündeki kursiyer sayısı 682'ye ulaştı. Müdürlük öğrencilerle birlikte yetişkinlere yönelik kurslar da düzenliyor. Bağlama, ebru, gitar, hobi resim, keman, model uçak tasarımı, özel yetenek sınavları hazırlık, piyano ve sanatsal mozaik ve tasarım kurslarını bünyesinde açan Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü önümüzdeki dönemlerde ihtiyaç ve talebe göre yeni kursların da açılabileceğini belirtiyor. En fazla kursiyerin bağlama kursunda olduğu yaz kurslarında, ikinci sırayı 175 kursiyer ile gitar kursu ve üçüncü sırayı da 90 kursiyer sayısı ile keman kursu alıyor. Eğitimler Belediye ile Batman Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde yürütülüyor.

        (MŞY-MP-Y)

        19.07.2017 13:03:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler