Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlere ikna ve lobicilik eğitimi

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediyesi bünyesinde kurulan Nilüfer İnovasyon Merkezi'nin gençlere yönelik gerçekleştirdiği eğitimde etkili iletişim yöntemleri, ikna kabiliyeti geliştirme ve lobicilik konuları anlatıldı.

        Nilüfer İnovasyon Merkezi son olarak Nilüfer Kent Konseyi ve Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliğiyle "İknaya Giden Yol" isimli eğitim düzenledi. Ulusal Demokrasi Enstitüsü'nden Mevlüde Sahillioğlu tarafından verilen eğitime ilgi büyüktü. Eğitime katılan gençlere, karar verici pozisyonundaki kişilerden randevu alma, bu kişilere yönelik etkili iletişim yöntemleri, ikna kabiliyeti geliştirme ve lobicilik faaliyetleri yürütme konularında yeni stratejiler ve yollar anlatıldı. Gençler, eğitimde öğrendiklerini canlandırma metodu ile uygulama fırsatı da buldu. Verimli geçen eğitime katılan gençler, bu tür faaliyetlerin daha fazla yapılması gerektiğini belirtti.

        (MŞ)

        19.07.2017 13:08:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler