Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelleri Aşıyor Projesi kapsamında sinyalizasyon sistemleri yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Burhaniye Belediyesinin hayata geçirmeye hazırlandığı Burhaniye Engelleri Aşıyor Projesinde son doğru geliniyor.

        Güney Marmara kalkınma ajansından alınan hibe desteği ile Burhaniye'de yaşayan engelli vatandaşlara ve engelli turizmine yönelik olarak Burhaniye Engelleri Aşıyor Projesi kapsamında trafik ışıklarında engellilere uygun sinyalizasyon sistemi yapılıyor. Burhaniye Merkez ile- Ören Sahil kısmı arasında uygulama alanı projede sona doğru yaklaşılırken sinyalizasyon sistemlerinde de yenileme çalışmaları başladı. Burhaniye Belediyesi Elektrik işleri tarafından Ören Ayaklı Kavşağındaki sinyalizasyon sistemi engellilere uygun olarak düzenlenirken diğer çalışmalar da devam ediyor. Yeşil alan çalışmalarının da kısa bir süre önce bittiğini bildiren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal "Burhaniye Engelleri Aşıyor Projemiz kapsamında yüzme havuzu, iki adet tenis kortu, basketbol sahalarında düzenleme işleri, yeşil alanlar bitirilirken, Burhaniye-Ören yolunda engeliler için yürüyüş yolları, sinyalizasyon sistemleri ve Ören de bulunan tesislerin çevre düzenlemeleri devam ediyor. İşler en kısa süre içinde bitirilerek açılışını yapacağız" dedi.

        (EME)

        19.07.2017 13:50:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler