Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balgam atan karikatürist özür diledi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde geçtiğimiz aylarda yere balgam attığı için, yerel ve ulusal basında haber konusu olan karikatürist kamuoyundan özür diledi.

        Geçtiğimiz Mart ayı başında İzmit merkezdeki Sabri Yalım Parkı önünde, yere balgam attığı için eleştirilen karikatürist Erdoğan Demirkol, özür dilemek için bir basın açıklaması yayınladı. Demirkol açıklamasında, "Öncelikle bir karikatür çizer olarak yaptığım hareketlerin (balgam atma, hakaret, küfür ve tehdit) kendime ve içerisinde bulunduğum topluma yakışmadığını ifade etmek istiyorum. Yaptığım hareket karşısında beni uyaran ancak, bir anlık gafletle uyarı amaçlı söylediği sözlerini yanlış anladığım ve daha sonra sinirle kendisine attığım yumruk nedeniyle, öncelikle şehir kamuoyundan ve kızgınlık esnasında 'istemdışı' olarak annesine yönelik söylediğim küfür nedeniyle özür dilerim.Yaşadığımız bu olaya iyi tarafından bakılarak, olmaması gerekenlerin kamuoyuna ve bana ders niteliği sonuçlar çıkarmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

        (UK-GY-Y)

        19.07.2017 14:12:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler