Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi Atlı Okçuluk Takımı'ndan büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Atlı Okçuluk Kulübü, atlı okçuluk yarışmalarında büyük başarıya imza attı.

        Karesi Okçuluk Takımı Kayseri 1. Uluslararası Sancak Beyi Atlı Okçuluk Müsabakası'nda ve Balıkesir'in Karesi ilçesinde düzenlenen Türkiye Atlı Okçuluk Şampiyonası Çeyrek Finallerinde tüm dallarda kürsüye çıkan Karesi Atlı Okçuluk Kulübü büyük bir başarıya imza atarak 12 madalya, 12 ödül, 12 kupa kazandı. Kayseri'de düzenlenen 1. Uluslararası Sancak Beyi Atlı Okçuluk Müsabakası'nda Karesi Atlı Okçuluk Kulübü'nden Ertan Erkekoğlu 3.'lük ve Şevket Sarıdemir ise 2.'lik kürsüsüne çıktı. Geleneksel Sporlar Federasyonu'nun Karesi'de düzenlediği Türkiye Atlı Okçuluk Şampiyonası Çeyrek Final A Grubu'nda ise Karesi Atlı Okçuluk Kulübü sporcuları dört 1.'lik, üç 2.'lik, üç 3.'lük elde etmeyi başardı. Karesi Atlı Okçuluk Kulübü, başarılarının sevincini kendilerine büyük destek veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile makamına kupalar ile ziyarete gelerek paylaştı.

        Karesi Atlı Okçuluk Kulübü üyeleri yarışmalarda kazandığı kupa ve ödüller ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür etti. Karesi Atlı Okçuluk Kulübünün, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın verdiği desteklerle hızla büyüdüğünü belirten Kulüp Başkanı Ertan Erkekoğlu "2014 yılından bu yana hem resmi hem de özel müsabakalara katılarak ciddi dereceler elde ettik. Allah nasip ederse Denizli'de de kürsüye çıkarsak Ankara'da finallerde Karesimizi Balıkesirimizi temsil edeceğiz" dedi.

        Karesi Atlı Okçuluk Kulübü'nün büyük başarılara imza attığını ifade eden Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Kulüp üyelerimizin at sevgisi, geleneklerimizin timsali olan okçuluk sevgisi Balıkesir'e değer katıyor. Ben tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu sporun devam etmesi için her türlü desteği vereceğimizin taahhüdünde bulunuyorum" dedi.

        Ziyaretin sonunda Başkan Yılmaz da sporcuları ödüllendirdi.

        (HT-MŞ)

        19.07.2017 14:22:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler