Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça'da yaz sezonu spor okullarına büyük ilgi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Geleceğin profesyonel sporcu adayları, Foça Belediyesi'nin, 7-17 yaş aralığındaki çocuk ve gençler için açtığı ''2017 Yaz Sezonu Spor Okulları''na büyük ilgi gösteriyor.

        Foça Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları'nda, basketbol, futbol, plaj voleybolu, voleybol, taekwondo branşlarında, Foça ve Yeni Foça'daki salon ve spor alanlarında uzman antrenörler yönetiminde eğitimler veriliyor

        Spor okulu çalışmalarına, hem yaz tatilini Foça'da geçirmek için ilçeye gelen hem de Foça ve Bağarası, Gerenköy, Ilıpınar mahallelerinde oturan yaklaşık 200 kursiyer katılıyor. Tribündeki velileri de çalışmaları ilgiyle takip ediyor.

        Sporun, genç bireylerin fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine önemli katkılar sağladığını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Spor okullarımız, yaz aylarında da sürüyor. Zor bir eğitim-öğretim yılını geride bırakan küçük kursiyerlerimiz, yeni bilgiler öğrenip, yeteneklerini geliştiriyor, aynı zamanda eğlenceli ve kaliteli zaman geçiriyorlar. Geleceğimiz gençlerimizin her zaman yanında olacağız' dedi.

        (MY)

        19.07.2017 14:28:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler