Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu'da cadde ve sokaklarda parke taşı seferberliği

        (Fotoğraflı)

        İlker Uyar

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi, altyapısı tamamlanmış ve eskiyen cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

        Şehrin dört bir yanında yol kaldırma ve yenileme çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, Şehitler Mahallesi ve Yiğitler Mahallesi'nde çalışmalara başladı. Yapılan parke taşı döşeme çalışmaları vatandaşlara rahat bir nefes aldırmaya başladı. Çok kısa bir süre içinde kaldırılan yollarda parke taşına başlayacaklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Şehitler Mahallesi'nde yol kaldırma çalışmalarımız başlamıştır. İlk etapta ekiplerimiz Çamlıyol, Korkusuz Sokak, Liman Sokak ve Nil Sokak'ta kısa bir süre sonra parkeye başlayacaklar. Yaklaşık 2 bin 700 metrekara parke taşı döşemesi gerçekleşecektir. Yapılan çalışmaların ardından sokaklarımız modern bir görünümle hem vatandaşlara hem de araçların kullanımına açılmış olacak. Şuan ekiplerimiz Yiğitler Mahallesi Onbaşı Sokak ve Tuna Sokak'ta çalışma yürütüyor. Her iki sokağımızda yaklaşık 4 bin metrekare parke taşı döşenecek. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Söz verdiğimiz 101 sokağımızın parke taşlarını en kısa sürede bitirip sorunları ortadan kaldıracağız"dedi.

        (ÖND-Y)

        19.07.2017 14:31:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler