Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bostan: "Lütfi Elvan Mersin ve Türkiye için büyük kazanımdır"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, Başbakan Bİnali Yıldırım'ın açıkladığı yeni Bakanlar Kurulu'na başarı temennisinde bulunarak, Mersin milletvekili ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın da görevine devam etmesinin Mersin ve Türkiye için büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

        Bostan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım arasında yapılan sürpriz görüşme sonrası değişen Bakanlar Kurulu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 11 Bakanlıkta değişime gidildiğini, kabineye 6 yeni isim girerken 5 bakanın görev yeri değiştiğini söyleyen Bostan, "Öncelikle yeni Bakanlar Kurulu'nun tüm ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Açıklanan kabineye baktığımızda ehliyetli, liyakatli ve alanında tecrübeli isimlerin kabinede yer aldığını görmekteyiz. Yeni kabine üyelerinin 2023 vizyonu için gerekli çabayı sarf edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Bu minvalde, başta Başbakanımız olmak üzere kabine üyelerimize yeni görevleri için tebriklerimi sunar, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

        AK Parti Mersin milletvekili ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın görevine devam etmesinin Mersin ve Türkiye için büyük bir kazanım olduğuna da dikkat çeken Bostan, "Sayın Bakanımız görev süresi içerisinde Mersin'e büyük katkılar sağlamıştır. Kent için önemli olan büyük projelerin hayata geçirilmesinde aktif rol oynamış ve kentimize hizmet getirmiştir. Bu bağlamda Kalkınma Bakanlığı görevinin devam etmesi kentimiz adına büyük bir kazanımdır. Bundan sonraki süreçte de sayın Bakanımız sayesinde Mersinimiz ve Türkiye önemli hizmetler görecek, büyük projelere tanıklık edecektir" şeklinde konuştu.

        (KRY-Y)

        19.07.2017 15:40:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler