Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Park ücreti ödememek isteyen sürücüler, sokakları yürünmez hale getirdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis'te parkomatın faaliyete geçmesinden sonra otopark ücret ödemek istemeyen sürücüler, motosikletlerini parkomatın olmadığı caddelere park ederek, yayalara yürüyecek alan bırakmıyor.

        Kilis kent merkezinde 1 Haziran 2017 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanan ve ana caddeler başta olmak üzere şehrin işlek noktalarına araç park etmek ücretli hale gelmesi üzerine ücret ödemek istemeyen sürücüler, motosikletlerini parkomatların bulunmadığı sokak ve caddelere park ediyor. Cadde ve sokaklar otopark gibi dönüşürken, yayalara yürüyebilecekleri alan kalmıyor. Motosiklet sürücüleri her gün verecek para bulamadıklarını belirtirken, vatandaşlar ise kaldırımlarda bile yürüyememekten yakınıyor.

        Öte yandan, parkomatlarda ilk 10 dakika ücretsiz olarak belirlenirken, otomobiller için 1 saatlik park, 1 TL 50 kuruş, motosikletler içinse saatliği 1 TL olarak belirlenmişti.

        (MAD-SD-Y)

        19.07.2017 16:11:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler