Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaralı şahini belediye ekiplerine teslim etti

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        ÇORUM (İHA) - Çorum'da köy yolunda bulunan yaralı şahin belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

        Edinilen bilgilere göre, Çorum'dan merkeze bağlı Gemet köyüne giden Hüseyin Akdağ (65), dönerken yol kenarında bir şahin gördü. Arabadan inip baktığında Şahin'in yaralı olduğunu fark eden Hüseyin Akdağ, yaralı kuşu arabasını alarak Çorum'a getirdi.

        Gemet köyüne kurban almak için gittiğini dile getiren Hüseyin Akdağ, "Dönüş yolunda bu Şahini buldum. Beni görünce yol kenarındaki şarampole indi. Uçamadığını görünce kuşu alarak arabama koydum. Görünürde bir yarası yok. Koşuyor ama uçamıyor. Yetkililere teslim edeceğim" dedi.

        Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Şahin'in yorgun olduğu için uçamadığı tahmin edilirken tedavisinin yapılmasının ardından doğaya salınacağı öğrenildi.

        (MMY-BÖ)

        19.07.2017 16:16:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler