Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Aydemir: "Ülkemiz için hayırlı olsun"

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir hükümette yapılan değişikliği değerlendirerek, 'Sayın Bakanımız Recep Akdağ'ın Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmesi ülke, ilimiz ve Erzurum adına gurur vericidir. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım başta olarak, kabinede yer alan tüm bakanlarımızı kutluyor, görevini devreden sayın bakanlarımıza milli irade adına şükranlarımızı sunuyor, yapılan değişikliğin hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.

        AK DAVA MANA HAREKETİDİR

        AK Parti'nin bir mana hareketi yürüttüğü, bu mananın eşrefi mahlukat olan insana hizmeti öngördüğünü belirten Milletvekili Aydemir, 'AK harekette esas olan haktır. Halka hizmeti hakka hizmet olarak öngören bu mukaddes dava ışığında, 15 yıldan bugüne, reformlar düzeyinde kaydedilen atılımlar devam edecek, Türkiye, milli iradenin ufku 2023 hedefine başlattığı kutlu seferini sürdürecektir.' yorumunda bulundu.

        Milletvekili Aydemir, 'Sayın Bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, Cenabı Hakkın tüm kabine üyelerinin olduğu gibi sayın bakanımızın da yar ve yardımcısı olmasını niyaz ediyoruz.' dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        19.07.2017 16:19:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler