Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ergün, şehit ailesini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte geçtiğimiz aylarda Şırnak'ta şehit düşen Saruhanlılı Uzman Çavuş Nezir Pırnarcı'nın babası Mehmet Pırnarcı, eniştesi Muhammer Argun ve Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış'ı ağırladı.

        Geçtiğimiz Nisan ayında Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör örgütü tarafından döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucunda şehitlik mertebesine erişen, Saruhanlı nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Nezir Pırnarcı'nın babası Mehmet Pırnarcı ve eniştesi Muhammer Argun MASKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette acılı aileye, Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış da eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ'nin haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısı esnasında şehidin yakınlarını toplantı salonunda ağırladı. Mehmet Pırnarcı, evlatlarını son yolculuğuna uğurlarken ve sonraki süreçte yanlarında olarak, kendilerini yalnız bırakmadıkları için Başkan Ergün ve Genel Müdür Coşkun'a teşekkürlerini iletti.

        "Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız"

        Ziyaret vesilesi ile hain terörü ve kanlı eylemlerini bir kez daha kınayarak, vatan mücadelesi uğrunda şehit düşen kahramanları rahmetle anan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Saruhanlılı şehidimiz Uzman Çavuş Nezir Pırnarcı'nın babası ve eniştesi, sağolsunlar buraya kadar zahmet edip bizleri ziyarete gelmişler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanında yer aldık, kendileriyle her daim irtibat içerisinde olduk. Muhabbetlerine, isteklerine, taleplerine kapımız hep açık. Bu vesile ile başta Saruhanlılı evladımız olmak üzere, bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" dedi.

        (ÖND-Y)

        19.07.2017 16:34:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler