Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TREPAŞ yetkilileri Vali Yardımcısı Beypır ile görüştü

        KIRKLARELİ (İHA) - Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) Tahakkuk Tahsilat, Edirne ve Kırklareli Müşteri Hizmetleri Müdürü S.Burak Savaş, Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınarı ziyaret etti.

        Savaş, beraberinde Kırklareli Müşteri Hizmetleri Merkezi Sorumlusu Volkan Çekinmez ile birlikte Kırklareli Valiliği'ne gelerek, Vali Yardımcısı Beypınar ile bir süre görüştü.

        Ziyarette, Serbest Tüketiciler için hazırlanan güncel satış kampanyaları, yenilenen Müşteri Hizmetleri Merkezleri, modern Çağrı Merkezi Hizmetleri ve TEDAŞ'ın 2017'de yürürlüğe giren yeni borç yapılandırması ile ilgili detaylı bilgiler yetkililerle paylaşıldı.

        Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonucunda Savaş, TREPAŞ ile Kırklareli Valiliği'nin, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de yakın koordinasyon ve uyum içerisinde çalışmalara devam edileceğini söyledi.

        TREPAŞ Tahakkuk Tahsilat, Edirne ve Kırklareli Müşteri Hizmetleri Müdürü Savaş, "TREPAŞ, Kırklareli halkına mümkün olan en iyi ve kaliteli hizmetleri sunmaya devam edecek" dedi.

        Vali Yardımcısı Beypınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Savaş ve Çekinmez'e teşekkür etti.

        (HLD-

        19.07.2017 16:38:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler