Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da Autocad kursu

        (Fotoğraflı)

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından Autocad kursu açıldı.

        EBEGEM bünyesinde, Halk Eğitim Kursu eğitmenleri tarafından hafta içi her gün Bilgisayar İşletmenliği ve Autocad kursu eğitimleri verilmeye başlandı. 3 Temmuz'da açılan ve 5 Eylül'de sona erecek Autocad kursuyla gençlerin gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.

        Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamada;" Autocad kursu, hafta içi her gün 9:00 ile 12:00 ve 13:00 ile 16:30 saatleri arasında olmak üzere iki oturumda gerçekleşiyor. Toplamda ders sayısı 192 saat olan Autocad kursu 3 Temmuz da başladı ve 5 Eylül'e kadar devam edecek. 10 Temmuz'da EBEGEM bünyesinde açılan Bilgisayar İşletmenliği kursu ise 8:30 ile 12:00 saatleri arasında tek oturumda gerçekleşiyor. 16 Ağustos'ta sona erecek olan Bilgisayar işletmenliği kursu ise toplamda 163 ders saatinde gerçekleşecek. EBEGEM bünyesinde, Halk Eğitim Kursu Eğitmenleri tarafından verilen kurslara müracaatlara yönelik herhangi bir sınırlamanın yok. Kurslara katılmak isteyenlerin, İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi NO:19'da bulunan EBEGEM'e başvuruda bulunmaları gerekiyor"denildi.

        (HİV-Y)

        19.07.2017 16:44:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler