Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde TEOG sınavında başarı kaydeden İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tablet, telefon ve bisiklet ile ödüllendirildiler.

        Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Erdek Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz, İmam Hatip Lisesi Müdürü Kanver Şener, İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Halife Kara ile öğrenci ve veliler katıldı. Yoğun ve sistemli çalışmalarımızın karşılığını TEOG sınavlarında aldık diyen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cihat Demirci, "Okul olarak başarılı ve gayretli öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyoruz. 17 öğrencimizi başarılarından ötürü Umre ziyareti ile ödüllendirmiştik. Şimdi de 1. Sınava göre puanlarını arttıran öğrencilerimizi burs, bisiklet, tablet ve telefon ile ödüllendiriyoruz. Mezun olan çocuklarımız bizleri unutmasın. Hepinize lise hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de Bandırma'da 40 gününü doldurduğunu söyleyerek, "Bu kısa sürede bile Bandırma'daki eğitim potansiyeli rahatlıkla gördüm. İHL ortaokulumuz da sınavlarda başarılı sonuçlar aldı. Bu başarıda en büyük pay, işin mutfağında yer alan öğretmenlerimizindir. Sene başında okul yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından konan hedefler öğrencileri motive ederek başarıyı getirmiş. Sizler ülkenin 2023 hedeflerine ulaşmasını sağlayacaksınız. Bu sene Bandırma'da yeni bir İmam Hatip Lisesi açıyoruz. İsmi Ali Öztaylan Anadolu İmam hatip Lisesi olacak. Bu okulda fen ve sosyal alanlara ağırlık verilerek proje okul olmasını sağlayacağız. Mezun olmuş öğrencilerimizi de bu okulu seçmelerini tavsiye ediyorum " dedi.

        Sınıflarında birinci olan 4 öğrenci tablet, başarılı 13 öğrenci cep telefonu, 20 öğrenci lise hayatları boyunca burs ve 89 öğrenci de bisiklet ile ödüllendirildiler.

        (MŞ)

        19.07.2017 18:15:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler