Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sargın muhtarlara özel oda tahsis etti

        (Fotoğraflı)

        Halil Ataş

        BURSA (İHA) - İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, yeni hizmet binasında muhtarlara özel toplantı odası tahsis etti.

        Belediye Başkanı Osman Sargın, Ocak 2017'de yapımına başlanan ve 7 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan yeni hizmet binası ve Kültür Merkezi'ni ziyarete gelen İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç ve yönetimine tanıtarak, birimleri gezdirdi. İznik Muhtarlar Derneği'ne de yeni hizmet binasında özel bir oda tahsis ettiklerini belirten Sargın, "Burası sizin eviniz, istediğiniz zaman odanıza gelerek çalışma yapabilirsiniz. İlçemiz mahalleleri ile daha koordineli ve hızlı hizmet üretebilmek adına sizleri de aramıza aldık" dedi.

        Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç, "Bizlere yer verilmesi koordineli çalışma açısından mahallerimize güç katacak. Muhtarların bir araya gelip belediye birimleri ile daha hızlı iletişim kurmaları çalışmalarına güç katacak" dedi.

        (MŞ)

        19.07.2017 18:35:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler