Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazetecilerden Vali Ustaoğlu'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis ve ilçelerinde yayın hayatını sürdüren yerel gazete temsilcileri, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

        Son kararnameyle Bitlis Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu'nu Bitlis il merkezi ve ilçelerinde yayın hayatını sürdüren Yeni Bitlis Gazetesi, Güroymak Gazetesi, Yeni Ahlat Gazetesi ve Adilcevaz Postası Gazetesi temsilcileri ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

        Vali Ustaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel gazete temsilcileri ile Bitlis basını hakkında sohbette bulundu. Bitlis gibi ilim ve evliyalar şehri olan bir yere atandığı için şükrettiğini belirten Vali Ustaoğlu, amacının kadim bir şehir olan Bitlis ve halkına en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu ifade etti. Devamlı halkın içinde olacağını ve geldiği günden beri çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek Bitlis'i daha iyi tanımaya çalıştığını dile getiren Ustaoğlu, Bitlis için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

        Ziyaret sonunda Yeni Ahlat Gazetesi muhabiri ve ayrıca ödüllü fotoğraf sanatçısı olan Özkan Olcay, Ahlat Selçuklu Mezarlığı'nın gece çekilmiş bir tablosunu Vali Ustaoğlu'na hediye etti.

        Vali Ustaoğlu ise, hediyeden dolayı teşekkür ederek, fotoğrafı çok beğendiğini ve en güzel yerde sergileyeceğini sözlerine ekledi.

        (VO-MSA-Y)

        20.07.2017 10:30:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler