Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yalçın, Ahı dağı yolundaki çalışmaları inceledi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

        İlgililerden bilgi alan Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada, Ahı dağı yolu 3'üncü etap çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Başkan Muzaffer Yalçın, "Pazarcıklıların ortak isteği Ahi dağı yolunun standardının yükseltilip rahat huzurlu bir şekilde İnegöl'e ulaşmaktı. Osmanlı döneminde Bursa'ya ulaşmakta bu güzergah kullanıldı. Pazarcıklılar her ortamda bu yolu dile getirmişler, ama 2015 yılına kadar hiçbir çalışma yapılmadı. 2015 yılında Gümüşdere Bahçesultan, 2016 yılında Bahçesultan Bursa il sınırına kadar olan mesafe yol genişletme iyileştirme çalışmaları yapılarak hayallerimizin gerçekleşmesi gerçeğe dönüşmesi görülmüştür. 2017 yılında Bursa il sınırı Hamitabat Köyü arası programa girerek hayallerimizin gerçeğe dönüşeceği günler iyice yakınlaşıyor. Karayolları yetkilileriyle çalışma yapılacak güzergahta incelemelerde bulunduk. Bu sene yapılacak yol çalışmaların da 3,5 kilometrelik yol 2,5 kilometreye düşüyor. 1 kilometre yol kısalıyor. Ayrıca 12 adet aks viraj kalkıyor, yolun standardı çok yükseliyor. Pazaryeri halkına bu müjdeli haberi vermek istiyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bizim en önemli yatırımımız olan Ahi dağı projesinin hayata geçirilmesinde emeği geçen dua eden maddi manevi katkıda bulunan tüm kişilere kamu özel sektör kurumlara şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Yüce rabbime bu projeyi bizlere nasip ettiği için dua ve şükrediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

        (DA-MET-Y)

        20.07.2017 10:37:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler