Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayyum ilk kez nikah kıydı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla Belde Belediye Başkan Vekilliği yapan Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu; Merve Akşin ve Harun Akyol'un nikahını kıydı.

        Yeni kurulan Ovakışla Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen nikah töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu, genç çifte mutluluklar diledi. Çiftin nikahının kıyılmasının ardından nikah şahidi olan belediye başkan vekilinin eşi Arzu Tekbıyıkoğlu, evlilik cüzdanını "yuvayı dişi kuş yapar" diyerek gelin Merve Akşin'e teslim etti.

        Çiftin nikahının kıyılmasından sonra Belediye Başkan Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu, ömründe ilk defa nikah kıydığını belirterek, "Önemli olan ailenin birlik ilişkileri, saygı temelinde kurulmasıdır. İnşallah bu saygı temelinde kurulan yuvanız, sevgiyle yoğrulmuş olarak devam eder. Cenab-ı Allah sizleri, ailelerinize ve çevrenizle birlikte hep mutlu kılsın. Öncelikle sizlere sonra vatana, millete hayırlı evlatlar nasip etsin" diye konuştu.

        Nikahın sonunda davetlilere tatlı ve meyve suyu ikramı yapıldı.

        (MSA-Y)

        20.07.2017 10:40:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler