Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş'ta emekli olan imamlara plaket

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde emekli olan 2 imam hatibe ilçe müftülüğü tarafından hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

        Altıntaş İlçe Müftülüğü Alibeyköy Camii İmam Hatibi Ramazan Tuzcu ve Saraycık Köyü Camii İmam Hatibi Ramazan Aytekin emekli oldu. Emekli olan imamlara müftülük binasında İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş tarafından plaket verildi.

        Müftü Yavaş, "Diyanet İşleri Başkanlığı gibi güzide bir kurumda din görevlisi olarak yıllarca hizmet vererek emekli olan hocalarımıza teşekkür eder, emeklilik hayatları boyunca sağlık ve afiyet dilerim" dedi.

        Emekli olan imamlar Ramazan Tuğcu ve Ramazan Aytekin, bunca yıl Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmeti vermekten son derece mutlu olduklarını, şimdi ise kendilerine değer verilmesinin bir göstergesi olarak bu plaketleri almaktan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

        Daha sonra emekli olan imamlar Altıntaş Müftülük personeli ile helalleştiler.(YD-EFE)

        20.07.2017 10:59:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler