Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir'de iki caddenin kaldırım ve asfalt aşınma tabakasının ihalesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl sıcak asfalt serimi yapılan Necati Kalaycıoğlu Caddesi ve Milli Egemenlik Caddesinde kaldırım düzenleme ve aşınma tabakası ihalesi yapıldı.

        Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Arslan yapım çalışmaları başlayacak olan Necati Kalaycıoğlu ve Milli Egemenlik Caddesinde incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz yıl sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan bölgede çalışmaların yeniden başlayacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından Necati Kalaycıoğlu Caddesi ve Milli Egemenlik Caddelerimizde kaldırım kaplama ve asfalt tabakası aşınma ihalesi yapıldı. Bir ay gibi bir sürede çalışmalarımız başlayacak. Milli Egemenlik ve Necati Kalaycıoğlu Caddelerimizin eksiklikleri ve bisiklet yolları ortak bir çalışma ile yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.

        (BG-AH-Y)

        20.07.2017 11:06:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler