Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Murat Arıburnu: Ulaşım medeniyettir, artık köylerimizi de sıcak asfaltla tanıştırıyoruz

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Dumlupınar İlçe Başkanı Murat Arıburnu, artık köy yollarının da sıcak asfaltla tanıştığını kaydetti.

        Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalıştıklarını dile getiren Arıburnu, "Dumlupınar ilçemizde AK Parti hükümetleri ile eğitimde sağlıkta birçok sosyal alanda hız kesmeden yapılan yatırımlara köy ulaşım yolları sıcak asfalt ile buluşuyor. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2002 de ilk hükümetimiz programları kapsamında ülkemizin her tarafını bölge ayırımı yapmaksızın bölünmüş yollarla inşa ederken sadece iller arası bölünmüş yol yapımları ile başlayan projelerimiz artık şuan köylerimize kadar ulaşmış durumdadır.2015 yılında başlattığımız köy grup yolları yapımı kapsamında ilçemizi 32 kilometre birinci kat asfalt çalışmamızı üzerine sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Halka hizmet hak hizmet anlayışı ile ilçemiz grup yollarımızı Dumlupınar-Kızılca köy arası 6 kilometre sıcak asfalt yapımı ile başladık. Projelerimiz kapsamında şuan başlamış olan yolu 7 kilometre ilave ile Hamurköye kadar 2019 yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. Aynı proje kapsamında küçük Aslıhanlar'dan başlayıp Büyük Aslıhanlar ve ağaç köye kadar olan grup yolumuzu da 2019 yıl sonuna kadar inşallah tamamlayacağız. İlçemizden milletvekilimiz İshak Gazel'in köyü olan Yüğlük köyümüze kadar olan 13 kilometre yolu inşallah şuan üzerinde çalıştığımız proje kapsamında dik ve dar olan geçişleri özel idare ve Orman Bölge Müdürlüğümüzce yolu genişletme kısaltma rampalar düşürme çalışmalarımız devam etmektedir. Projemiz tamamlandığında bu yolumuzu da inşallah sıcak asfalt ile buluşturacağız. Şuan İl Özel İdaresi tarafından Kütahyamızın bir çok ilçelerinde bu çalışmalar devam ediyor bu sıcak havada işlerini aksatmadan çalışan işçilerimizden, idarecilerimizden, bizlerden bütün projelerimizde desteğini esirgemeyen gece gündüz demeden Kütahyamız için ilçelerimiz için köylerimiz için kendini feda eden AK Parti Kütahya İl Başkanımız Ali Çetinbaş'dan milletvekillerimizden, İl Genel Meclisi Başkanımız Musa Yılmaz'dan Allah razı olsun. Bizler, şehitler diyarı ilçemize hiç durmadan hizmet edeceğiz. Yorulmadan bıkmadan halkımıza hizmet edeceğiz.Halkımıza gururla hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. (EFE)

        20.07.2017 11:10:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler