Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı'dan Beşikli Camisine destek

        -Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın;

        - "Her camimizde geçtiğimiz 8,5 yıl içinde birçok yardımımız oldu, bundan sonra da olacaktır"

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) – Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Beşikli Camisinin yağmur ve kardan etkilenerek sızma yapan tavanının onarımı için destek vereceğin söyledi.

        İlçenin Beşikli mahallesinde bulunan Beşikli Camisinin Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ferit Mercan, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Ferit Mercan'ın caminin sorunlarını ilettiği Başkan Yalçın, "Caminin kubbe kısmındaki yağmur, kardan dolayı sızmalardan dolayı tavanında tahrip oluyor. Yapılabilecekler hakkında kendileriyle istişarelerde bulunduk. Camilerimiz bizim ibadetimizi yaptığımız toplumun en çok kullandığı manevi yerlerimiz. Bu sebeple belediye olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazır olduğumuzu söyledim. İlçemizdeki 10 adet camimizin ihtiyaçlarını karşılamanız noktasında imkanlarımız çerçevesinde maddi yardımlarda bulunduk. Her camimizde geçtiğimiz 8,5 yıl içinde birçok yardımımız oldu, bundan sonra da olacaktır. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle beşikli caminin sorununu çözeceğimize inancım tamdır" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        20.07.2017 11:24:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler