Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ataç, ERİAD yöneticileri ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİAD) yöneticileri ile buluştu.

        Başkan Ataç'ın makamında gerçekleştirilen ziyarete, ERİAD Başkanı İbrahim Durgut'un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Durgut, Başkan Ataç'a dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Durgut, Eskişehir ekonomisine katkı amacıyla kurulan ERİAD olarak yerel yönetimler ile işbirliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da belediye olarak toplum yararına ilişkin her organizasyonun ve sivil toplum kuruluşunun yanında olduğunu belirtti. Başkan Ataç, dernek çalışmalarında yönetim kuruluna başarılar dileklerini iletti.

        Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

        (İHA-MET-Y)

        20.07.2017 12:06:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler