Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akkaya veda yemeği düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya; Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Akşehir Tapu Müdürü Ender Tüylü ve Akşehir Mal Müdürü Yusuf Çalışkan'a yeni görev yerlerine atanmaları sebebiyle bir veda yemeği programı düzenledi.

        2014 yılından bu yana Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Oğuzhan Dönmez; Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken Tapu ve Sicil Müdürü Ender Tüylü, İzmir Çeşme Tapu ve Sicil Müdürlüğüne, Akşehir Mal Müdürü Yusuf Çalışkan'da Konya İl Tapu ve Sicil Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı.

        Veda yemeğinde konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Akşehirimize hizmet eden Akşehir Cumhuriyet Başsavcımız Oğuzhan Bey, Akşehir Mal Müdürümüz Yusuf Bey ve Tapu ve Sicil Müdürümüz Ender Beyin tayini çıkması sebebiyle Akşehir Belediyesi olarak sizleri misafir ederek tayini çıkan arkadaşlarımıza veda yemeği tertip edelim istedik. Ben eminim ki, Akşehir'den en güzel hatıralarla, duygularla, ayrılıyorlardır. Burada sizlerin her zaman birevi olduğunu ifade ediyoruz. Ben Akşehir halkı adına ve şahsım adına şehrimize yaptığınız hizmetlerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni görev yerlerinizde de üstün başarılar diliyor sağlık, afiyet diliyorum. Akşehir güzel bir yer, tarihi bir yer, birçok medeniyet ev sahipliği yapmış bir yerdir ve bundan gurur duyuyoruz. Anadolumuzun her yeri gibi ayrı güzelliği var. Kendine has folkloruyla, müziğiyle, türküsüyle, yemek kültürüyle ve kendine has mimarisiyle gerçekten özel bir yerdir. Ben tekrar Başsavcıma, Mal Müdürümüze ve Tapu Müdürümüze hayırlı uğurlu olmasını dilerken veda yemeğinde teşrifleriniz için de teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

        Tayini Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına çıkan Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ise yaptığı konuşmada, "Her zamanki gibi nezaket gösteren Akşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızda oldular ve adliyemizi her konuda desteklediler, yardımcı oldular. Aynı şekilde incelik göstererek bu veda yemeğini de ayrıca tertip ettiler. Ben Belediye Başkanımıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 3 yıl hızlı ve güzel geçti. Akşehir'den güzel anılarla, güzel duygularla, yine dostluklarla ayrıldığımı ifade etmek istiyorum. Her zaman kimseyi incitmeden, kul hakkına girmeden görevimizi ifa etmeye çalıştık ve bu konuda yoğun çaba sarf ettik. Üç sene boyunca bu hususları dikkat ettik. Özellikle içinden geçtiğimiz son 1 yıllık süre içerisinde de çok titiz çalışma gösterdik. Bu anlamda da, elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi düşünüyorum" dedi.

        Akşehir'e gelişinin 5 yıl olduğunu ve su gibi geçtiğini ifade eden Akşehir Tapu ve Sicil Müdürü Ender Tüylü, "Sanki ben bugün gelmişim, bugün gidiyorum. Ben Akşehirli oldum ve zevk aldım burada. Burada bir çok dostluklarımız oldu. Sizlerden ayrılacağıma çok üzgünüm, hepinize teşekkür ediyorum ve haklarınızı helal etmenizi istiyorum" diye konuştu.

        Akşehir'de 2 yıl görev yaptığını söyleyen Akşehir Mal Müdürü Yusuf Çalışkan ise, " Benim zorunlu atama sürelerim dolduğu için gittiğim yerlerde 2 yıldan fazla durmuyorum. Benim Konya bölgesinde dördüncü yılım. Önce Sarayönü, Akşehir ve yeni zorunlu atamada ise Konya oldu. Ben Sayın Belediye Başkanımıza ve ekibine böyle bir program düzenlediği için ve bizleri yalnız bırakmayan katılımcı arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Akşehir Ağır Ceza Reisi Mustafa Başarı ise yaptığı konuşmada, "İnşallah kendileri için yeni görev yerleri hayırlı uğurlu olur. İnşallah orada da mesleki başarıları aynen devam eder. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun derken katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Akşehir Garnizon Komutanı İkmal Albay Orkun Turaçlı ise kısa süre önce Akşehir'e gelmesine rağmen Başsavcı Dönmez ile Akşehir Tapu Müdürü Ender Tüylü ve Akşehir Mal Müdürü Yusuf Çalışkan'la güzel bir çalışma ortamı oluştuğuna değinerek hepsine yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

        Veda yemeğinde konuşan Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk ise, "Başsavcımızın, Tapu Müdürümüzün ve Mal Müdürümüzün tayinlerinin çıkması sebebiyle bir araya geldik. Ben öncelikle kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ben Akşehir'e geleli çok olmadı, geleli birkaç ay oldu ve birkaç aylık zaman zarfında çok iyi dostluklar kurduk. Sayın Başsavcımızı çok sevdik. Mülki idare olarak gerek adli kurumlarımızla ve gerek diğer kurumlarımızla iyi bir iletişim kurmaya büyük derecede özen gösteriyoruz. Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Dünya gelip geçici, hiçbirimiz bu dünyada kalıcı değiliz. Hani güzel bir söz var "Mahkeme kadıya mülk değildir" diye, hiç kimse bu dünyada kalıcı değil, hepimiz geçip gideceğiz dolayısıyla bu dünyada güzel ve bir takım eserler bırakabilmek, hoş seda bırakabilmek çok önemlidir dedi.

        Konuşmaların sonunda tayini çıkan Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Tapu ve Sicil Müdürü Ender Tüylü ve Mal Müdürü Yusuf Çalışkan'a Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından birer hediye takdim edildi. Akşehir Belediyesi HıdırlıkSofrası'ndaki veda yemeğine; Akşehir İlçe Protokolü, bazı oda başkanları ile bazı kamu kurum müdürleri katıldı.

        (CF-AH-Y)

        20.07.2017 12:50:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler