Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi her gün 4500 kişiye ücretsiz limonata dağıtıyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, dört ayrı noktaya kurduğu "İkram Çeşmesi" ile her gün 4 bin 500 kişiye ücretsiz limonata dağıtıyor.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin dört farklı noktasına kurduğu ve ücretsiz çorba dağıttığı "İkram Çeşmesi"ne ilişkin yeni bir karar aldı. Sonbahar, kış ve ilkbahar mevsimlerinde öğrenciler, hasta ve hasta yakınları ile vatandaşlara ücretsiz çorbanın dağıtıldığı "İkram Çeşmesi"nden yazın kavurucu sıcaklıkları nedeniyle limonata akıyor.

        Limonata dağıtımı başladı

        Bu kapsamda Dicle Üniversitesi Poliklinikleri, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Poliklinikleri önünde kurulan "İkram Çeşmesi" ile hafta içi her gün 4 bin 500 vatandaşa limonata dağıtılmaya başlandı.

        Uygulama yaz boyunca sürecek

        Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ikram çeşmelerinden yaz boyunca gündüz 10.00-11.00 saatleri arasında limonata dağıtımı yapılacak. Yaz aylarının bitmesi ile birlikte ikram çeşmelerinden vatandaşlara yeniden çorba dağıtımı yapılmaya devam edilecek.

        (İHA-MP-Y)

        20.07.2017 14:07:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler