Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2. Çevreyolunda kanalizasyon çalışması yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2. Çevreyolunda kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.

        Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını dile getiren yetkililer, "2. Çevreyolunda başlattığımız 600'lük kanalizasyon hattı döşeme çalışması ile birçok mahallenin kanalizasyon atığı ile yağmur suyu hattını ayırmış olacağız. Bu da her yağışta şehrin kuzey bölümünden, şehir merkezine kadar gelerek su baskınlarına neden olan yağmur suyu hattındaki yoğunluğu azaltarak olası sel baskınlarının önüne geçilmesini sağlayacak. İnşallah bu çalışma sonunda her yağmurda büyük sorun yaşanan bu bölgede artık sorun yaşanmayacak" şeklinde bilgi verildi.

        Çevre sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yetkililere teşekkür etti.

        (CK-SD-Y)

        20.07.2017 15:44:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler