Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mete Eke: "Her zaman Kayserispor'un yanındayım"

        KAYSERİ (İHA) - Kayserispor'un eski başkanlarından Mete Eke, kulübe kendisinin fotoğrafının asılmaması ile ilgili çıkan haberlere yönelik, "Başkan Bedir ile yaptığımız görüşme karşılıklı anlayış ve iyi ilişkiler çerçevesinde noktalanmıştır" dedi.

        Metin Eke yaptığı açıklamada, "Kayseri kamuoyunu ve Kayserispor camiasını iki gündür meşgul eden Kayserispor Kulübü'nde eski başkanların fotoğraflarının asıldığı panoda şahsımın yer almadığı haberlerini herkes gibi bende medyadan takip ettim. Öncelikle bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Eke, açıklamasında şunları söyledi:

        "Bu haberlerin ardından Kayserispor Başkanı Erol Bedir, tarafımı arayarak durumu izah etmiştir. Bu fotoğraf panosunun oluşturulması sırasında yaşanan küçük çaplı aksaklığın en kısa süre içinde giderildiği ifade edilmiştir. Başkan Bedir ile yaptığımız görüşme karşılıklı anlayış ve iyi ilişkiler çerçevesinde noktalanmıştır. Şunu ifade etmem gerekir ki, Mete Eke olarak başkanlık da dahil olmak üzere Kayserispor'un her kademesinde görev yapmış olmaktan her dönemde iftihar etmiş, gurur duymuşumdur. Ben dün de, bugün de, yarın da çok iyi bir Kayserisporlu olarak kulübümün yanında yer almak her zamanki gibi olmazsa olmazlarım arasındadır. Hepimizin kulübü Kayserispor'a 2017/2018 sezonunda başarılar diliyorum."

        (AG-AÖ-Y)

        20.07.2017 15:51:39 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler