Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan İmamoğlu, Yaz Spor Okulları'nı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Tatili verimli geçirmek isteyen öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Yaz Spor Okulları'nı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'ndeki yüzme ve jimnastik derslerini yakından izledi, çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. Bu dönem Yaz Spor Okulları'na kayıtlı tam 4 bin 734 öğrenci bulunuyor.

        Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçenin belirli merkezlerinde açılan Yaz Spor Okulları'nı ziyaret etti. İlk olarak Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanında yer alan ve Beylikdüzü Yüzme Kulübü'ne tahsis edilen yarı olimpik havuza giden Başkan İmamoğlu, çocukların yüzme keyfine tanık oldu. İmamoğlu, ailelerle sohbet ederek talepleri dinledi. Ardından Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen Jimnastik dersine konuk oldu.

        "Yaz dolu dolu geçiyor"

        İlçenin kültür, sanat, eğitim, sosyal yaşam ve spor merkezleri olan noktalarının vatandaşa hizmet sunmasının mühim olduğunu söyleyen İmamoğlu, "Yaz Spor Okulları sayesinde çocuklar birçok spor branşında yeteneklerini geliştirme fırsatı elde ederken, disiplinli olmayı da öğreniyorlar. Yaz aylarını dolu dolu geçiriyorlar" dedi.

        Birçok branşta spor yapma imkanı

        4 Temmuz'da başlayan Yaz Spor Okulları, 25 Ağustos'ta sona erecek. Basketbol, voleybol, yüzme, satranç, jimnastik, futbol, taekwando, okçuluk, tenis, yelken, rüzgar sörfü, binicilik ve aikido alanlarında verilen derslere ise ilgi büyük. Dersler, Beylicium AVM, Kavaklı Kurs Merkezi, Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanındaki Beylikdüzü Yüzme Kulübü'ne tahsis edilen yarı olimpik havuzu ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleşiyor.

        (HB-ÖK-Y)

        20.07.2017 16:24:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler