Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine 6 yeni uzman hekim atandı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Sağlık Bakanlığınca yaz kurası ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine Göğüs Hastalıkları, Ortopedi, Kadın Doğum, Acil Tıp ve Dahiliye branşlarında uzman doktor atamaları gerçekleştirildi.

        Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanlığına Dilek Ertaş, Ortopedi Uzmanlığına Gökay Eken, Kadın Doğum Uzmanlığına Nazife Kartal Kara ve Ayşe Büşra Önder, Dahiliye Uzmanlığına Hasan Ertaş, Acil Tıp Uzmanlığına Emel Koç atanarak görevlerine ve hasta kabulüne başladı. Son atamalarla birlikte Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı sayısı 3'e, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı sayısı ise 8'e, Acil Tıp Uzmanı sayısı 8'e, Kadın Doğum Uzmanı sayısı 7'ye, Dahiliye Uzmanı sayısı 9'a yükseldi.

        (YC-AH-Y)

        20.07.2017 16:25:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler