Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ'nin projesi örnek oldu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Yalnız Değilsiniz' isimli sosyal sorumluluk projesi Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından da örnek alındı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, misyonunu genişletmek ve Manisa'yı daha prestijli bir kent haline getirebilmek adına 30 Büyükşehir Belediyesi'nin su ve kanalizasyon idareleri ile istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Bursa'daki BUSKİ Genel Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirilerek, çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. MASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz tarafından organize edilen ziyarette abone yönetimi hakkındaki konulara dair görüşmeler yapılarak 'Yalnız Değilsiniz' isimli sosyal sorumluluk projesi anlatıldı. Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, abone yönetiminin Büyükşehir Belediyeleri açısından evrensel bir çalışma olduğunu ifade ederek, "Abonelerimizi memnun etmek adına tüm yenilikleri yakından takip etmekteyiz. Bu kapsamda diğer kanalizasyon idarelerinin de çalışmalarını gözlemliyoruz. Abonelerimiz için teknolojik gelişmeleri kendi bünyemize katarak en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bununla birlikte merkez ve kırsal bölgelerdeki abonelerimizin sorunlarına olabildiğince duyarlı davranıyoruz. Manisalı vatandaşlarımıza sunacağımız her hizmeti eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. 2015-2016 yılında şube müdürleri ile birlikte BUSKİ Abone İşleri Daire Başkanı Sayın Cemal Sevinç kurumumuzdaki kartlı sayaç uygulamasına dair bilgi almak adına bizleri ziyaret etmişti. Biz de kendilerine iade-i ziyaret gerçekleştirdik" diye konuştu.

        Sosyal Belediyecilik anlamında Türkiye'de bir ilk olarak tanımlanacak 'Yalnız Değilsiniz' projesinin BUSKİ'ye de referans olduğunu sözlerine ekleyen Daire Başkanı Deniz, "Bu çalışmamızla diğer su ve kanalizasyon idarelerinin beğeni ve takdirlerini almış olmamız bizleri onure etti. Kurumumuza ve abonelerimize manevi yansıması olan ve bizleri bahtiyar kılan 'Yalnız Değilsiniz' projesinin diğer kanalizasyon idarelerine de ilham vermesi ve onların da bu uygulamayı yürütmek istediğini bilmek bizler için büyük gurur. Bunun dışında vatandaşımıza internet ortamında su satın alabilme imkanı sunabiliyor olmamız da BUSKİ Genel Müdürlüğü'nde görüşüp üzerine istişare etmiş olduğumuz konular arsındaydı. Ayrıca bünyemizde bulunan kartlı sayaçların bakım ve onarımlarını yaptığımız laboratuvarımız ile sahada sayaç yönetimine dair işleyiş ve çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e kurumlara örnek olan ve bizlere bu gururu yaşatan hizmetlere önderlik ettiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

        (AY-Y)

        20.07.2017 17:12:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler