Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan'a şelale geliyor

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan'da vizyon projelerden biri daha hayat buluyor. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçeye yeni bir kimlik kazandıracak Serdivan Şelale Park'ın ihalesinin 21 Temmuz Cuma günü gerçekleşeceğini belirtti.

        Serdivan Şelale Park Projesi'nin detayları hakkında bilgi veren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 32 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek projede 2 adet yapay şelale ve seyir teraslarının yanı sıra piknik alanları ve yürüyüş yollarının da yer alacağını belirtti. Şelale Park'ın hizmete girmesiyle Serdivan'ın ve bölgenin yeni bir yaşam merkezine daha kavuşacağını ifade eden Başkan Alemdar, 32 bin metrekarelik alanın düzenlenmesi ile birlikte vatandaşların doğayla daha fazla iç içe olma imkanı bulacaklarını söyledi. Serdivan'da kullanılabilir yaşam alanlarına bir yenisinin daha ekleneceğinin altını çizen Yusuf Alemdar, "Serdivan Şelale Park kent turizmine sağlayacağı katkının yanı sıra vatandaşlarımızın doğayla daha fazla iç içe olmalarına ve günlük hayatın koşturmasından sıyrılarak nefes almalarına da imkan tanıyacak. Serdivan Şelale Park şehre açılan yeni bir pencere olacak" dedi.

        Serdivan Şelale Park Projesi'nin ihalesi 21 Temmuz Cuma günü 11.00'da Serdivan Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşecek.

        (BCT-İÇ)

        20.07.2017 17:13:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler