Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FETÖ davaları adli tatilde de devam edecek

        Şeref Kahraman

        KAYSERİ (İHA) - Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil bugün başladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin mahkemelerde görülen çok sanıklı davalara ise adli tatil boyunca devam edilecek.

        20 Temmuz'da başlayan adli tatil 31 Ağustos 2017'te sona erecek. Adli tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davaları görüşecek. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek.

        FETÖ'NÜN DARBE GİRİŞİMİ DAVALARI DEVAM EDECEK

        Kayseri Adalet Sarayı'ndaki 2 ve 4. Ağır Ceza Mahkemeleri'nde görülmeye başlanan ve devam eden FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çok sanıklı davalar ise adli tatil boyunca sürecek, bazı yeni davalar da görülmeye başlanacak. Kayseri'de 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında Boydak kardeşlerin ve ünlü işadamlarının da yer aldığı 68 sanığın yargılanmasına 7 Ağustos'ta devam edilecek.

        (AÖ-Y)

        20.07.2017 17:22:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler