Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Tekinarslan KİTSO'yu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Vali Mehmet Tekinarslan, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

        Son Valiler kararnamesi ile Kilis Valisi olarak atanan Mehmet Tekinarslan, Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına iadeyi ziyarette bulundu. Kilis'in 10. Valisi olan Teknarslan'ın ziyaretinde, KİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Meclis Başkanı Mehmet Özçiloğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Bozkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çaparoğlu, İ. Halil Gilgil, Ahmet Günay ve Genel Sekreter Mehmet Murat Sakar' da hazır bulundu. Vali Tekinarslan'a Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ve çalışmaları ile Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verildi.

        Ziyaret sonrası bir açıklama yapan KİTSO Başkanı Öndeş ise, "Valimiz Mehmet Tekinarslan'nın ziyareti ve Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesiyle yakından ilgilenmesi bizleri çok mutlu etti. Şahsım ve üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ederim" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        21.07.2017 11:26:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler