Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay'dan Kayseri Şeker Kan Bağışçılarına Teşekkür

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Şeker çalışanlarına, Kızılay'ın kan bağış kampanyasına gösterdiği ilgiden dolayı Kızılay yetkilileri Kan bağışçılarına Teşekkür belgesi, kan gurup kimlik kartı ve kan gurubunu belirten anahtarlık dağıtımı yaptı.

        Kızılay tarafından yıl içerisinde Kayseri Şeker Fabrikasında iki kampanyaya düzenlenmiş olup her iki kampanyaya da Kayseri Şeker çalışanları 200'er bağışçı ile destek verdiği açıklandı.

        Kızılay yetkilileri, Türk Kızılay'ı tarafından yürütülmekte olan 'Güvenli Kan Temini Projesi' kapsamında; ülkemizin kan ihtiyacının karşılanması için gönüllü kan bağışçılarının kazanılması çalışmalarına verilen destekler için Kayseri Şeker kan bağışçılarına teşekkür ettiler.

        Kızılay kan merkezinin 2016 yılında Kayseri genelinde 58 bin ünite kan bağışı alınmış olup 2017 yılındaki hedefinin ise 60 bin ünite olduğu belirtildi.

        (AG-TB-Y

        21.07.2017 12:06:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler